<-PAGINAHTML-ONLINELDEN->
zelfmoord

kerstkaarten
Hobbies / Kaartenmaken

zelfmoord


Menu van deze startpagina Meer informatie Gratis je eigen startpagina Bekijk alle pagina's Admin login Toevoegen aan je favorieten
Weblog - Kerstkaarten weblog

Eigen startpagina Topics
- Wij versturen veel kerstkaarten
- Gedicht voor je kerstkaarten
- Kerst foto kaarten
- Kerstkaarten door de jaren heen deel 2
- Kerstkaarten deel 1
- Wisten jullie dat...
- Duur kerstkaartje...
- Verlichte kerstkaarten
- Kerstkaarten in Namibië

 Links
- Eigen weblog?
- Eigen startpagina?

  Kerstkaarten LinkEx
- Jouw link hier?

  Betaalde LinkEx
- 50 plus dating
- Dierenverzekering
- Lekker uit eten
- Daten
- Jouw link hier?

 Link Ruilen?
- Link Ruilen?

 Kerstkaarten sites
Sites met kerstkaarten of over kerstkaarten
- Kerstkaarten met foto
- Kerstkaart, alles over kerstka
- Kerstkaarten weblog
- Kerstkaart weblog
- Kerstfoto


 Wij versturen veel kerstkaarten
Wij Nederlanders zijn nogal gek op kerstkaarten. We versturen gemiddeld 40 kerstkaarten!

DEN HAAG -
Van alle Europeanen versturen Nederlanders de meeste kerstkaarten, per huishouden gemiddeld zo'n 40. Dat blijkt uit onderzoek in alle Europese landen, meldde PostNL donderdag.

Ook onder Britten, Denen, Finnen en Fransen is het sturen van een kerstgroet per post populair. Dan gaat het per huishouden om 17 tot 30 kaartjes. In de Zuid-Europese landen worden naar verhouding de minste kerstkaarten verstuurd.
In bijna alle Europese landen verschijnen speciale kerstzegels; in de meeste landen tegen een gereduceerd tarief. Alleen in Duitsland zijn ze juist iets duurder. Dat extra geld gaat naar een goed doel.


Geplaatst door: Striktly op 06-12-2012 11:37

 Gedicht voor je kerstkaarten
De kerstboom staat te flonkeren
Met zijn lichtjes in het kristal
Wij heffen ons glas op een dronk
We hopen dat het jullie goed gaan zal!

Kerst is een feest van familie en vrienden
en daardoor heel speciaal
Ik wil je daarom zeggen
jij bent de speciaalste van allemaal!

Sterretjes twinkelen
Kerstbellen rinkelen
Duizende engeltejes op een rij
maar de liefste dat ben jij!


Geplaatst door: Striktly op 11-11-2012 16:04

 Kerst foto kaarten
Fotokaart maken simpel
Het maken van een fotokaart is eigenlijk heel simpel, maar het resultaat is geweldig, dat kan Kerstkaarten Weblog uit eigen ervaring zeggen. Het enige wat je hoeft te doen is een geschikte foto maken en deze op één van de website uploaden waar je fotokaarten kunt maken.

Welke website?
Maar even googlen leert je dat er heel veel websites zijn waarbij dit mogelijk is. Welke website kun je dan het beste kiezen? Een website die telkens maar weer in consumentenonderzoeken wint vanwege de prijs-kwaliteitsverhouding en de service is kaartje2go.

Eerder dit jaar werd de site nog als beste getest door Kassa. Eind 2008 won het bovendien de Consumentenbond-test.

Figuurtjes en kaders
Je kunt je foto’s op hun website uploaden en vervolgens voorzien van leuke kaders, figuurtjes en vrolijke teksten. Kaartje2go verzendt je kaartjes dan voor je naar het gewenste adres (of naar je eigen adres als je dit wilt). Ook kun je de bezorgdatum online plannen.

Nieuwe aangemelden krijgen bovendien een eerst gratis kaart van kaartje2go. Dit is de link naar hun website. Veel plezier!


Geplaatst door: Striktly op 14-09-2012 10:43

 Kerstkaarten door de jaren heen deel 2
In de jaren ’50 werden kerstkaarten alsmaar gevarieerder qua kleuren en thema’s. Opvallend was dat er voor het eerst humorvolle teksten op de kerstkaarten verschenen.

In de jaren ’60 werden er door nieuwe productietechnieken meer kerstkaarten met goud- en zilver folie geproduceerd. Bovendien kon men om dezelfde reden voor het eerst hoogteverschil in kerstkaarten aanbrengen door middel van embossing.


In de jaren ’70 viel op dat (vooral in de V.S.) veel Holly Hobby kerstkaarten werden verstuurd. Holly Hobby was de Hello Kitty van de jaren ‘60, ‘70 en ’80. Daarnaast was vooral: ‘vrede op aarde’ een veel gebruikte tekst voor op de kerstkaart.Geplaatst door: Striktly op 10-11-2007 14:40

 Kerstkaarten deel 1
De Engelse tekenaar John Callcott Horsley maakte in 1843 de eerste kerstkaart met de nu nog altijd pakkende tekst “A Merry Christmas and a Happy New Year to You.”

De christelijke symboliek werd veel gebruikt voor de afbeeldingen op de eerste kerstkaarten. Deze afbeeldingen veranderden in de loop der tijd mee met de trends en tradities van de maatschappij.

In de jaren ’20 werden kerstkaarten nog veel met de hand beschilderd. De kerstkaarten waren stijlvol en strak net als de jaren ’20 zelf.

In de jaren ’30 werden de afbeeldingen op kerstkaarten sterk door films beïnvloed. De trend was om animatiehelden zoals Popeye en Mickey Mouse af te beelden.

In de jaren ’40 werden er mede door de oorlog veel kerstkaarten verstuurd naar verre vrienden en kennissen. Er was veel vraag naar kerstkaarten met vlaggen en patriottistische teksten.Geplaatst door: Striktly op 10-11-2007 14:38

 Wisten jullie dat...

Dat de Kerstman waarschijnlijk uit Nederland komt!Toen de Nederlanders naar Amerika emigreerden, stichtten zij in 1611 de vestiging Nieuw Amsterdam. Nieuw Amsterdam werd verkocht en de naam veranderde in New York. Met hun komst namen de Nederlanders Sint Nicolaas mee. De Sint werd geadopteerd door de Amerikanen en uiteindelijk werd hij zelfs de beschermheilige van New York.

Sint Nicolaas werd rond 1773 als eerst door de media vernoemd als St. A Claus (St. er Klaas). Langzaamaan veranderde zijn oorspronkelijke uiterlijk, door toevoeging van ondermeer: rendieren, elfjes en een arrenslee. Het duurde nog ruim twee eeuwen voor de Santa Claus ontstond zoals wij die allemaal kennen.


Geplaatst door: Striktly op 10-11-2007 14:38

 Duur kerstkaartje...
Iedereen heeft weleens een kerstkaart gemaakt tijdens het knutselen op school. Ook de inmiddels 10 jaar geleden overleden zanger Kurt Cobain heeft als zesjarig mannetje ijverig geknutseld. Zijn knutselwerkje is onlangs tijdens een veiling voor 16,200 dollar verkocht.
Een tekening die Cobain maakte toen hij op de middelbare school zat, is voor 14,400 dollar verkocht op diezelfde veiling.
Kurt Cobain was de populaire zanger van Nirvana die in 1994 door zelfdoding om het leven is gekomen(Bron: http://nu.nl (achterklap))
Geplaatst door: Striktly op 10-11-2007 14:36

 Verlichte kerstkaarten
Op internet vonden wij deze prachtige 3 dimensionale kerstkaarten, ontwikkeld door Lumage. Vooral de verlichting zorgt voor een erg mooi kerst effect. Inventief en zeer opvallend!
Kijk hier voor meer informatie op de site van Lumage


Geplaatst door: Striktly op 10-11-2007 14:35

 Kerstkaarten in Namibië
Kerstkaarten-Maken-Weblog las gisteravond een leuk berichtje op teletekst.

‘In Namibië willen de posterijen niet het risico lopen dat de kerstkaarten te laat bezorgd worden. Vandaar dat ze nu al bezig zijn met een kerstcampagne.

In een krantenadvertentie wijzen de posterijen er nu alvast op dat het ongeveer 4 maanden duurt voordat een kerstkaart de Zuid-Atlantische Britse eilandengroep Tristan da cunha bereikt. Nu zullen niet veel mensen daar kerstkaarten heen sturen, maar een kaartje naar Zimbabwe is ook acht weken onderweg.

Omdat het rond de kerst altijd erg druk is bij de Namibische posterijen zijn ze nu alvast begonnen met de campagne. Fijne feestdagen daar.’


Geplaatst door: Striktly op 10-11-2007 14:34


Eigen startpagina